Συχνές Ερωτήσεις

Επιλέξτε την κατηγορία ερώτησης από τα παρακάτω links. Κάνοντας κλικ σε μία ερώτηση από την λίστα μπορείτε να δείτε την απάντηση. Εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και δεν μπορείτε να προχωρήσετε την διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για κάποια θέση εργασίας ηλεκτρονικά τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε σχετικά.
 • Πρέπει να συμπληρώσετε την online φόρμα εγγραφής για να γίνει επιτυχής εγγραφή στην σελίδα μας. Η συγκεκριμένη διαδικασία απαιτεί μόλις 5 λεπτά.
 • Καταλαβαίνουμε την σημασία ασφάλειας των προσωπικών σας δεδομένων. Για να προστατευθούν οι πληροφορίες σας κατά την διάρκεια της εγγραφής, το Job Career χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL (Secure SOckets Layer) για τηνα ασφάλεια των δεδομένων σας.Όταν εγγραφείτε και συνδεθείτε, θα δείτε πως η διεύθυνση αλλάζει σε https:// και αυτό δείχνει πως το SSL πρωτόκολλο λειτουργεί.
 • Τα βιογραφικά μας πολλές φορές είναι αρκετά μεγάλα σε μέγεθος λόγω 'κρυφών' μορφοποιήσεων. Εάν το βιογραφικό σας ξεπερνάει το 1ΜΒ τότε μπορείτε να ακολουθήσετε τα ακόλουθα:
  - Αφαιρέστε οποιοδήποτε πίνακα ή φωτογραφία από το βιογραφικό σας.
  - Αντιγράψτε και επικολλήστε το κείμενο του βιογραφικού σας σε ένα αρχείο Notepad. Έπειτα αντιγράψτε και επικολλήστε ξανά στο Word αρχείο σας.
 • Μπορείτε να αποθηκεύσετε ένα βιογραφικό στο προφίλ σας. Μπορείτε να αλλάζετε το βιογραφικό σας οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε.
  Μπορείτε να προσθέτετε μία νέα συνοδευτική επιστολή για κάθε αίτηση που κάνετε για θέση εργασίας. Αυτόματα θα αποθηκεύουμε την τελευταία συνοδευτική επιστολή σας και θα την φορτώνουμε ώστε να την χρησιμοποιείται σε απόμενη αίτηση εφόσον το επιθυμείτε.
 • Όταν στέλνετε αιτήσεις για δουλειές, τόσο το προφίλ σας όσο και το βιογραφικό σας είναι διαθέσιμο από τον εργοδότη. Για να αυξήσετε τις πιθανότητες να σας καλέσουν για κάποια συνέντευξη, είναι σημαντικό να κρατάτε ενημερωμένες τις πληροφορίες του βιογραφικού σας.
 • Μόνο μία φορά εισάγετε τα δεδομένα προφίλ σας στον λογαριασμό σας. Στέλνοντας τις αιτήσεις από τον λογαριασμό σας γλυτώνετε χρόνο από το να περνάτε τις πληροφορίες κάθε φορά σε κάθε καινούρια αίτηση που ενδιαφέρεστε να κάνετε. Στον λογαριασμό σας μπορείτε να αποθηκεύσετε παρόμοιες θέσεις εργασίας, να διαχειριστείτε τους κωδικούς σας ή να διαγράψετε το προφίλ σας. Μέσω του λογαριασμού σας, αυτομάτως θα ενημερώνεστε για νέες θέσεις εργασίας που πλησιάζουν στο προφιλ σας.
 • Καθώς οι θέσεις εργασίας στο website μας είναι διαρκώς ενημερωμένες, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι θέσεις εργασίας είναι ανοιχτές.

Χρειάζεστε βοήθεια;

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Υποβολή ερώτησης